Регресия
Регресия
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София
Website
https://natalyoga.net

Дата

19 ян. 2022
Expired!

Час

16:00 - 17:50

Цена

70 лв.

Регресия


Буквално регресия означава връщане назад. Връщаме се, за да изцелим миналото, независимо дали това, което ни е наранило се е случило в детството, или в утробата на майка ни, или в минал живот. Когато има неизчистен негативен емоционален заряд, като страх, гняв, болка, тъга, безсилие, вина, срам, тогава миналото не е минало, а настояще, което продължава да стои в сковаността на тялото, в отрязаните чувства, в замразената любов. Често това може да приеме формата на фобия, страх, неосъзнати блокиращи убеждения и ограничаващи вярвания, които правят живота тежък и непосилен, или да се изразят в нелечима болест или болков симптом. Каквато и да е червената лампичка, тя свети, за да обърнем внимание на голямото нещо,    което стои отдолу. И ако не знаем какво е и откъде е, на помощ идва кинезиологичния тест, с помощта на който не само откриваме същността на проблема, но и къде и кога е създаден и какво е най-подходящото лечение за него.

Ако се окаже, че това е регресия, необходими са час и половина – два, за да изследваме и освободим първоизточника на травмата. Скоро след това настъпва облекчение и разтоварване, което видимо се отразява в живота. Така можем да освободим фобии, ирационални страхове, да си отговорим на въпроси за нараняващи взаимоотношения и връзки, да разберем повече за мисията си тук на Земята, както и защо сме си избрали точно това семейство, в което сме се родили.


Още:

https://gamesoftime.net/регресия/
X
Зает