Разпукай пролетта – ритрийт на Въча
Разпукай пролетта – ритрийт на Въча
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Forest Diva

Местоположение

Forest Diva
Forest Diva, Осиково
Website
https://forestdiva.com/

Дата

17 - 19 мар. 2023
Expired!

Час

Целодневно

Разпукай пролетта – ритрийт на Въча

Каним те на 17, 18 и 19 март на предпролетно разпукване във времето, когато Слънцето започва своята нова обиколка по зодиакалния кръг. Навлизайки в енергията на Овена, ние навлизаме в енергиите на пробуждането и проявата. Персефона отново е на път да излезе от подземното царство, семенцата да покълнат, пъпките да се разлистят, природата да се събуди от зимния си сън.

Така и ние, хората, през пролетта се пробуждаме от зимата и от пътуване навътре, започваме своята проява навън.

Разпукай нежната пъпка на живота в теб, подари си три дни в които да се свържеш със своето дълбоко аз и плода, който зрее в теб. Какво иска душата ти, коя е новата приказка, която надзърта от твоето дълбоко?

Тези дни ще посветим на промяната – коя е новата кожа, която искам да надена…кое ново мое аз ме чака зад ъгъла, за да му предам щафетата. Къде искам да отида, какъв е моят магнит, който ме дърпа отвътре към моята съдба. Какво съм дошъл да реализирам по моя начин?

Ще имаме три дни за саморефлексия през констелации, практики, игри, писане на лична приказка, песни и театър, за да намерим своя нов герой и неговите супер сили, за да се върнем свързани с Голямото и обновени за посрещането на Пролетта.

Без телефони, с пълно откъсване от връзката със външния свят.
През игра към изцеление!

Цена 290 лв
с включени 2 нощувки, храна и всички практики

X