РАВНОСМЕТКАТА – ритрийт за експериментатори
РАВНОСМЕТКАТА – ритрийт за експериментатори
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Forest Diva

Местоположение

Forest Diva
Forest Diva, Осиково
Website
https://forestdiva.com/

Дата

26 - 30 дек. 2022
Expired!

Час

15:00 - 14:00

РАВНОСМЕТКАТА – ритрийт за експериментатори

За пореден път в края на годината отваряме пролука за равносметка, на едно от най – красивите места в България- вила Дива на язовир Въча.
Ако имаш нужда да останеш насаме със себе си, да преосмислиш живота си, да направиш крачка встрани и да погледнеш отгоре, да видиш по-голямата картина, да разбереш накъде вървиш,  включи се в “Равносметката” – ритрийт – себеизследване за експериментатори . В навечерието на новата година, си подари възможността за отваряне и връзка с по-висшия план на съществуването!

Подготвили сме ти интензивна четиридневна програма за изследване на пътя дотук през преживяване, игри, практики за тялото, констелационен театър, регресия и прогресия, ребъртинг, медитация и тишина в приказно място, на ядовир Въча, далеч от цивилизацията. Ще те пренесем там, където време няма, но всеки миг е ценен и съ-преживян изцяло. Ще се погрижим да потърсиш отговорите на важните за теб въпроси: – кой съм аз, откъде идвам и защо съм тук, как да продължа и накъде?

Мястото е напълно откъснато от цивилизацията и  програмата ще бъде в тишина, без телефони и комуникация с външния свят. До него се стига с лодка/ сал и няма връщане назад… До свършване на програмата.

Цена : 480 лв.

В цената влиза всичко : програмата, 4 нощувки, закуски, обеди и вечери за времето на престоя. Транспортът е личен, съдействаме за групиране по коли.

Начало: 26 декември, 15 ч., край – 30 декември 12 ч.

Водещ : Ука / Росица Божкова, тел. За записване 0878115851

Повече от 15 години се занимавам с различни практики за изследване на човешката душа и нейния път към себереализацията. В услуга съм на хората, които искат да разберат повече за себе си, като изследват пътя си, довел ги дотук. Миналото е ключ към настоящето, а човек е много повече, отколкото знае за себе си.  Често въпросите за настоящи проблеми ни отвеждат в минали прераждания или в истории от рода при семейната душа и влиянията от предците. За да разберем себе си, понякога не може без поглед към голямата картина, от която сме част.

Местата са силно ограничени! Само с предварително записване и заплащане на капаро от 100 лв., възвръщаемо до 5 дни преди началото на програмата.

 

X