Порталът Великден
Порталът Великден

Дата

19 апр. 2022
Expired!

Час

8:00 - 18:00

Порталът Великден

В седмицата преди Великден навлизаме в един от най- силните периоди на трансформация и пречистване, наречен не случайно Страстната седмица. Това е време за преосмисляте и свързване с Големите сили, освобождаване от нисшите стасти , изхлузването от старата кожа и обновлението.

В тези дни може да се активират Портали на Силата, които в съчетание с подходящи духовни практики, може  да ни  отведат на едно ново място, свързвайки ни с нашата собствена същност и намерението на душата ни. Така че, лично ти си поканен да се предизвикаш с тези две събития, посветени на твоята лична трансформация. Първото – в четвъртък, преди Великден, 21 април, второто – във вторник – 26 април, след празника.

Всяко от тях ще има три части: 1. динамична, танцувална, за свързване с тялото; 2. ребъртинг, за активиране и прочистване на енергийния поток и 3. медитативно пътуване, посветено на темата, завършващо с констелационен етюд за среща със Сянката и Сидхито. Ще може и да зададете свой въпрос към оракулските карти.

Продължителност около два часа.

Темите са : Четвъртък, “Среща със сянката”, Вторник “Сливане със светлината”.

Местата са ограничени до 12. Само с предварително записване! 08781158 51

Цена 40 лв. За посещение и на двете – общо 60 лв. , които се заплащат при първото посещение.

водещ Ука / Роси