Житейска мисия и еволюция – 19-21 август
Житейска мисия и еволюция – 19-21 август
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Дата

19 - 21 авг. 2022
Expired!

Час

14:00 - 17:00

Житейска мисия и еволюция – 19-21 август

Ритрийт на язовир Въча

В това специално време на годината, когато Бялото Братство празнува космическата нова година, с този ритрийт, те каня на едно кратко гмуркане в твоята собствена космическа програма, която си дошъл да реализираш тук, на Земята.

Защо съм тук на тази Земя в това време, какво съм дошъл да развия, какви са моите дарове, как да ги предложа на света, какво е най-голямото предизвикателство, отключващо по най- добрия начин моята еволюция? Кои са сенките, които ме държат в плен на нисковибрационните честотни модели и как да ги трансформирам и превърна в дарби?

Тези, а и още много свързани с това въпроси ще изследваме през личния профил на ген ключовете, определен от рождения ден и час на всеки от участниците. Ще се запознаем с мъдростта на ген ключовете , започвайки от т.нар. Активираща поредица и първите две сфери – Житейска мисия и Еволюция. Ще разберем какво представляват ген ключовете и линиите и как можем да работим с тях , за да ги реализираме в живота си. Ще се запознаем със Съзерцанието и наблюдението като метод за работа с тях и ще минем през преживявания, показващи ни собствените сенчести модели и ментални капани, които ни пречат да отключим своя потенциал.
Програмата е подходяща и за хора, незапознати с Ген Ключовете, но само след предварително интервю с водещата. Желателно е предварителното запознаване с метода и изкарването на личния хологенетичен профил оттук :https://genekeys-bulgaria.com/
Местата са ограничени. Само с предварително записване и заплащане на капаро от 100 лв.
Цена : 280 лв. с включена храна, 2 нощувки и всички практики .
Дао и йога практики за поддържане на осъзнаване и център, ребъртинг, групова регресия , констелационен театър и други констелационни практики.

Водещ Ука

Повече за мястото на провеждане: вила Дива е място, достойно за името си. До него се стига само по вода с лодка и е напълно откъснато от цивилизацията. Въпреки това, разполага със всички удобства,за да може човек да се отпусне и довери на своите вътрешни процеси. Построено е на мястото на древно тракийско светилище, което заедно с красивата природа още повече допълва  усещането за истинско свързване с Голямото.