Ген ключове и констелации “През сянката към изцелението”
Ген ключове и констелации “През сянката към изцелението”
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Студио Янтра

Местоположение

Студио Янтра
ул. „Незабравка“ 33, София
Website
https://natalyoga.net

Дата

10 окт. 2021
Expired!

Час

11:00 - 18:00

Ген ключове и констелации “През сянката към изцелението”

В тази поредица от четири недели /от 11 ч. –  18 ч./, разположени в месеците октомври /10 и 31/ и ноември /14 и 28/, ще преминем чрез преживяване през четирите основни ключа на Активиращата поредица – Житейска мисия, Еволюция, Сияние и Цел, като изследваме собствените си сенки на тези места, през преживявяне на тялото, емоциите и ума чрез комбинирани методи и подходи. Ще включим танцувални подходи, театрална игра и етюдна констелация, заедно с анализ, споделяне и емоционална експресия.  

Целта е да навлезем дълбоко в сенчестите си модели, като внесем осъзнаване в собственото си поведение и реакция към света, себе си и околните, да се отворим за своите дарби и да се научим да призоваваме и изживяваме най-висшият си потенциал – своето сидхи. Но, както се казва, пътят към светлината минава през тъмните дебри, които трябва да осветим, защото без осъзнаване на проблема, няма решение и промяна.  

Този път ще извървим , следвайки първата инициация в системата на ген ключовете – Активиращата поредица. Желателно е да сте запознати със системата на Ген ключовете и да имате книгата, тъй като преди всяко занимание  е добре да идвате подготвени – да прочетете своя ген ключ в съответната сфера, както и да сте запознати с нейното значение в общия хологенетичен профил. 

За целта през седмиците ще има подготвителна лекция в четвъртъците за съответната сфера или ще ви изпратим линкове за самоподготовка.

Как да работим със своята сянката  е най-важното, което трябва да знаем в тези времена на преход и промяна – как да я виждаме, обгръщаме и променяме, какво стои отдолу, под нея, каква е травмата/преживяването, което я е формирало и заключило в повтарящ се модел, придобил власт над днешното ни аз. 

Тази поредица от преживявания ще ви даде осъзнаване и преживяване на вашата сянка, дарба и сидхи, както и инструменти за работа и трансформация. Ще бъдете насочени към най-подходящите за вашия случай методи, както и ще имате възможност паралелно да отработите своя проблем с констелация или регресия, за които ще ползвате клубна отстъпка. 

Водещ Ука

Опитност в системата на Ген Ключовете: 

Преминала съм два пъти Активиращата поредица, организирана от българския екип на Ген Ключове и Венерината поредица, водена от Андрю Фъртуел.

При Ръчърд Ръд съм преминала / и преминавам следните курсове, първите от които два шестмесечни ритрийта. 

Venus Retreat – Deep Dive into Love (2020-2021)

Activation Retreat – Deep Dive into Genius (January-May 2020)

The Art of Contemplation

The Delta Programme

Golden Path Part 1: The Activation Sequence (Updated Format 2021)

Golden Path Part 2: The Venus Sequence (Updated Format 2021)

The Guides Programme

Seven Sacred Seals

Ежедневно ползвам тази мъдрост с различни лекции и медитации, водени от Ричард Ръд с голяма благодарност и респект пред дълбочината на това учение

X