Ген Ключове във Варна
Ген Ключове във Варна
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Други водещи

Елица Стоичкова
Елица Стоичкова

Елица Стоичкова е съосновател на организацията "Ген ключове България" и от началото на 2015г. е посветила живота си на това мъдростта на ген ключовете да стигне до колкото се може повече българи. Тя е изключителен професионалист, който чрез задълбочените си познания в системата "Ген ключове" и нейния уникален усет за хората е провела множество лекции, курсове и лични консултации. Елица също така заема съществена роля в световната организация на Ген ключовете и е част от множество международни проекти.

Дата

10 - 17 юни 2023

Час

Целодневно

Ген Ключове във Варна

Активиращата поредица – 10-17 юни 

Венерината поредица – 22-29 юли 

Перлата – 9-16 септември

За всички търсачи на съкровища, които знаят, че съкровището е вътре, това лято сме подготвили поредици от три събития, които имат потенциала да променят живота ви!

Промяната започва отвътре, а когато имаме компас и посока и знаем накъде отиваме, успехът е сигурен!

Нашият компас ще бъде науката за Ген Ключовете – една нова система за прочит на кода на душата, принадлежащ ни по рождение  и кодиран в датата, мястото и часът ни на раждане.

Трите поредици имат за свой акцент различните ни нива на проявление : проявата ни в света (Активиращата поредица), играта на взаимоотношенията и любовта (Венерината поредица) и  отключването на благополучието и истинското богатство , свързани с проявата на най-висшата ни цел (Перлената поредица).  Може да посетите и трите, но не е обезателно, дори и поотделно, ще имате ползи и прозрения.


Активиращата поредица

Първата, с която ще започнем, се нарича Активиращата поредица и в нея са скрити четири ключа:

  1. Ключът към нашата житейска мисия – какво сме тук да правим и да привнесем в света, какво можем да правим най-добре и да помагаме и на другите да го усвоят и приложат, а така също и нашата “търговска марка”, чрез която да сме разпознаваеми и автентични, свързани със същността си и едновременно с това, успешни в света;
  2. Ключът на нашата Еволюция – какво сме тук да развием и  кое е нашето най-голямо предизвикателство в живота ни , чиято сянка усилва всички останали сенки. Тук е и качеството, което ни откроява от всички останали и което, когато превърнем сянката в дарба, ще промени цялостното ни отношение към живота, а и отношението на другите към нас;
  3. Ключът на Сиянието – какво подхранва нашата аура, нашето здраве – какво обкръжение, среда, поведение, какво отключва късмета ни и как да се синхронизираме с естествения ритъм на линията и ключа в тази сфера;
  4. Ключът на Целта – какво сме тук да бъдем, да реализираме като състояние, качество, преживяване,  как да се свържем с вътрешната стабилност, идваща от себепознанието и доверието в себе си;

Тези четири основни ключа ще бъдат изследвани през пътеките на Предизвикателството, Пробива и Вътрешната Стабилност с медитации, игри и предизвикателства, които да ни помогнат да осъзнаем игрите на сенките в нас, как им се поддаваме и как предаваме себе си, залъгвайки се с удобни вярвания, които ограбват енергията ни и изтощават живота ни.

Ще се запознаем и с методите на Съзерцанието и Наблюдението, подсилени в сутрешната ни програма с йога и Дао практика,  холотропно дишане, енергийна психология и шамански подходи.

Освен теорията за ген ключовете и линиите, ще можете през директни преживявания от информационното поле / с етюдни констелации и други методи за работа с подсъзнанието, да откриете кои травми и стари програми ви държат в плен на страха и миналото и съответно как да ги освободите.

И ключовете, и линиите, и пътеките, са индивидуален шифър, с който ще се научите да боравите, за да знаете какво да избирате и как да превръщате сянката си в дарба. Процесът по трансформация се режисира от собствената ни ДНК програма и макар превръщането на ларвата във водно конче да е болезнено, блестящите крила и летенето си струват усилието!


Венерината поредица

Тази седмица ще посветим своето време на изследване на емоционалните механизми и защитни модели, които проявяваме във взаимоотношенията си с другите и света. Ще се движим по картата на Ген Ключовете и по-точно на Венерината поредица, която разкрива в точна последователност проявата на Сенките в живота ни, както и възможните алгоритми за превръщането им в дарби. Ще изследваме пътят на карма и как той се превръща в еволюционна сила, дхарма. Ще разберем защо и как взаимоотношенията ни стоят в основата на нашата промяна и как да отстояваме своя път и граници, като същевременно сме свързани с другите по един здравословен начин.

Това пътуване започва от сферата на целта – кой сме дошли тук да бъдем, минава през сферата на привличането – защо привличаме определени събития и хора в живота си, после сфера след сфера проучваме нашето IQ, EQ, SQ, и защитните схеми, с които сме се приучили да прикриваме травмите си , изследвайки пласт след пласт своето минало, своите страхове и непосрещнати нужди, докато не стигнем до сферата на ядрото си – свещената рана и най-голямо предизвикателство в живота ни. Това ще бъде пътуване назад във времето, в преживяванията на тийнейджъра в нас, вътрешното дете,  пренаталните травми, които се активират всеки път, когато влизаме в близки отношения с някого. Ще разберем как да оставаме наблюдатели, едновременно с това да уважим себе си и раните си, като излезем от проекциите си и ролята на жертва.

Всеки ден ще изследваме своя личен ген ключ в съответната сфера, както и особеностите на линията през четене, съзерцание, театрални етюди и констелационни похвати, така че тази мъдрост да я въплътим в тялото, през преживяване и осъзнаване.

Това събитие е подходящо за всички, които искат да:

  • Задълбочат чрез преживяване своето познание за себе си и проекциите си в интимната сфера;
  • Да разберат повече за Ген ключовете и Венерината поредица;
  • Да се погрижат за вътрешното си дете и пренатални травми;
  • Да осъзнаят сенчестите си модели на защита и нападение и  да изградят алгоритъм как да ги преобразуват;
  • Да се научат как  страховете, вцепенението и напрежението могат да се трансформират на една различна честота – тази на дарбите;

Перлената поредица

В тази последна, най-вътрешна поредица на 4-те от 11 – те сфери на ген ключовете, ще навлезем в самата сърцевина на съществото, което сме тук да проявим – в перлата на мидата. Ако първата поредица уподобим на черупката, втората – на мекото тяло на мидата, то тази поредица е именно Перлата – създадена от дразнението  на песъчинката, която предизвиква мидата да излива своя седеф, като така образува безценно съкровище.

Това е поредицата на съкровището – благополучието, подчинено на най-висшата цел, която сме призвани да проявим. Това е и поредицата на истинското богатство и удовлетворение, които ни свързват с кластера от себеподобни и въпросът :”как да служа най-добре на живота си и на света?”

Това пътуване започва със 1. сферата на нашето призвание, това, което правим най-добре  и към което изпитваме привличане и страст и  ни носи най-дълбоко удовлетворение. То е и свързано с нашата свещена рана – програмата от преди зачеването ни, която носим от предишни инкарнации и която сме тук да изследваме  и да се обогатим чрез нея. После, в 2. сферата на Културата ще разберем за фракталната линия, с която сме свързани, както и каква е нашата функция в нея – групата от съмишленици, спътници и съюзници, които ще ни помогнат да сбъднем своята външна цел в света. После, ще минем отново през 3. сферата на житейската мисия, преименувана тук в “търговската марка” – това, чрез което нашата автентична същност може да бъде разпознавана и търсена, за да стигнем до 4. Перлата – мистичната сила, която привлича истинското богатство в живота ни – това, което не може да ни бъде отнето.

Пътеката на инициативата, пътеката на растежа и пътеката на службата ще бъдат нашите стъпала в това пътуване с ключовете на богатството и благополучието, чиято цел е да ни доведат до квантовия скок на проявлението , в което външното и вътрешното синергично да се слеят в това, за което всъщност сме тук.

Всеки ритрийт е по една седмица, за хората от Варна,е възможно включване и без пансион и храна.

Базата, в която ще се проведат събитията, е частно имение с голям двор и японска градина и изглед към морето и собствена зала за практики. Мястото побира 12 души и първите записали се са с предимство. За другите е възможно настаняване в съседни хотели на подобна цена. Групата е максимално 20 човека, местата са ограничени!  За записване се заплаща 200 лв капаро, останалите се доплащат на място.

Цени:

35 нощувка

35 храна два пъти – закуска и вечеря

70 лв. на ден пансион/ 490 лв

70 лв. на ден практики /490 лв.

980 лв всичко /практики и пансион/ за една седмица

За присъствие и на трите поредици – пакетна цена за практиките 1200 лв.

Цената за храна и нощувки остава същата;


Програма

9: 00-10:00 сутрешна практика

10:00 – 11:00 закуска и свободно време

11:00 – 14:00 – теория и практика “Ген ключ и линия”

14:00 – 18:00 – обяд и свободно време, саморефлексия

18:00 – 22:00 – вечерна практика и споделяне, вечеря, констелационен театър;