Открий мисията си!
Открий мисията си!
Ука БаНун

Водещ

Ука БаНун
Phone
0878115851‬
Email
connect@gamesoftime.net
Website
https://gamesoftime.net/за-мен/

Аз съм слушателят на истории. Онези, които искат да бъдат разказани, чути, изцелени и освободени. Отдавна сме тук, а звездите зоват... Ела и ти... Погледни натам...

Други водещи

Елица Стоичкова
Елица Стоичкова

Елица Стоичкова е съосновател на организацията "Ген ключове България" и от началото на 2015г. е посветила живота си на това мъдростта на ген ключовете да стигне до колкото се може повече българи. Тя е изключителен професионалист, който чрез задълбочените си познания в системата "Ген ключове" и нейния уникален усет за хората е провела множество лекции, курсове и лични консултации. Елица също така заема съществена роля в световната организация на Ген ключовете и е част от множество международни проекти.

Дата

10 - 13 юни 2023

Час

Целодневно

Открий мисията си!

Активиращата поредица – 10-13 юни 

Венерината поредица – 22-29 юли 

Перлата – 9-13 септември

За всички търсачи на съкровища, които знаят, че съкровището е вътре, това лято сме подготвили поредици от три събития, които имат потенциала да променят живота ви!

Промяната започва отвътре, а когато имаме компас и посока и знаем накъде отиваме, успехът е сигурен!

Нашият компас ще бъде науката за Ген Ключовете – една нова система за прочит на кода на душата, принадлежащ ни по рождение  и кодиран в датата, мястото и часът ни на раждане.

Трите поредици имат за свой акцент различните ни нива на проявление : проявата ни в света (Активиращата поредица), играта на взаимоотношенията и любовта (Венерината поредица) и  отключването на благополучието и истинското богатство , свързани с проявата на най-висшата ни цел (Перлената поредица).  Може да посетите и трите, но не е обезателно, дори и поотделно, ще имате ползи и прозрения.


Активиращата поредица

Първата, с която ще започнем, се нарича Активиращата поредица и в нея са скрити четири ключа:

  1. Ключът към нашата житейска мисия – какво сме тук да правим и да привнесем в света, какво можем да правим най-добре и да помагаме и на другите да го усвоят и приложат, а така също и нашата “търговска марка”, чрез която да сме разпознаваеми и автентични, свързани със същността си и едновременно с това, успешни в света;
  2. Ключът на нашата Еволюция – какво сме тук да развием и  кое е нашето най-голямо предизвикателство в живота ни , чиято сянка усилва всички останали сенки. Тук е и качеството, което ни откроява от всички останали и което, когато превърнем сянката в дарба, ще промени цялостното ни отношение към живота, а и отношението на другите към нас;
  3. Ключът на Сиянието – какво подхранва нашата аура, нашето здраве – какво обкръжение, среда, поведение, какво отключва късмета ни и как да се синхронизираме с естествения ритъм на линията и ключа в тази сфера;
  4. Ключът на Целта – какво сме тук да бъдем, да реализираме като състояние, качество, преживяване,  как да се свържем с вътрешната стабилност, идваща от себепознанието и доверието в себе си;

Тези четири основни ключа ще бъдат изследвани през пътеките на Предизвикателството, Пробива и Вътрешната Стабилност с медитации, игри и предизвикателства, които да ни помогнат да осъзнаем игрите на сенките в нас, как им се поддаваме и как предаваме себе си, залъгвайки се с удобни вярвания, които ограбват енергията ни и изтощават живота ни.

Ще се запознаем и с методите на Съзерцанието и Наблюдението, подсилени в сутрешната ни програма с йога и Дао практика,  холотропно дишане, енергийна психология и шамански подходи.

Освен теорията за ген ключовете и линиите, ще можете през директни преживявания от информационното поле / с етюдни констелации и други методи за работа с подсъзнанието, да откриете кои травми и стари програми ви държат в плен на страха и миналото и съответно как да ги освободите.

И ключовете, и линиите, и пътеките, са индивидуален шифър, с който ще се научите да боравите, за да знаете какво да избирате и как да превръщате сянката си в дарба. Процесът по трансформация се режисира от собствената ни ДНК програма и макар превръщането на ларвата във водно конче да е болезнено, блестящите крила и летенето си струват усилието!


Всеки ден ще изследваме своя личен ген ключ в съответната сфера, както и особеностите на линията през четене, съзерцание, театрални етюди и констелационни похвати, така че тази мъдрост да я въплътим в тялото, през лично преживяване и практика.

Водещи: Ука Банун и Елица Стоичкова 

Ука е психолог, фасилитатор и обучител, съвместяващ подходи и методи, идващи от Изтока и Запада: йога и дао практики, енергийна психология, констелации, регресии, интегративно дишане  и шамански подходи.Почитател на ген Ключовете от 6 години, преминала през уебинарите и обученията на Ричард Ръд.

Елица Стоичкова е съосновател на организацията “Ген ключове България” и от началото на 2015г. е посветила  живота си на това мъдростта на ген ключовете да стигне до колкото се може повече българи. Тя е изключителен професионалист, който чрез задълбочените си познания в системата “Ген ключове” и нейния уникален усет за хората е провела множество лекции, курсове и лични консултации. Елица също така заема съществена роля в световната организация на Ген ключовете и е част от множество международни проекти.

Базата, в която ще се проведат събитията, е частно имение с голям двор и японска градина и изглед към морето и собствена зала за практики. Мястото побира 12 души и първите записали се са с предимство. За другите е възможно настаняване в съседни хотели на подобна цена. Групата е максимално 20 човека, местата са ограничени!  За записване се заплаща 200 лв капаро, останалите се доплащат на място.

За хората от Варна,е възможно включване и без пансион и храна.

Цени:

35 нощувка

35 храна два пъти – закуска и вечеря

70 лв. на ден пансион/ 490 лв

70 лв. на ден практики /Активираща и Перлена поредица- 280 лв.(4 дни), Венерина 490 лв. (7 дни) .

Цената за храна и нощувки остава същата;


Програма

9: 00-10:00 сутрешна практика

10:00 – 11:00 закуска и свободно време

11:00 – 14:00 – теория и практика “Ген ключ и линия”

14:00 – 18:00 – обяд и свободно време, саморефлексия

18:00 – 22:00 – вечерна практика и споделяне, вечеря, констелационен театър;