Игрите на Времето
Изследване на карма

Изследване на карма

Откакто сме на Земята, законът на карма е основният двигател на нашите житейски истории. Той привлича към нас онези хора и ситуации, чрез които да излекуваме травмите от миналото и да шлифоваме диаманта на душата си, така че да я проявим в живота си. И всичко това се разгръща в сценария на Играта, дирижирана от Бога на времето, Каал.

Изследването на карма е свързано с изследването на травмите, които носим от своето минало. Често това е свързано с миналото на нашите предци и програмите, които пренасяме през гените, друг път се отправяме към едно по-лично пътешествие – в друго време и пространство, в друг живот, по дългия път на душата дотук. Понякога това изследване дори осветява причината за избора на семейството, в което се раждаме и семейната карма, която да отработваме.

Колкото повече работа свършим вътре в  себе си, за да пречистим моделите си и преобразуваме сенките си, да простим и да пуснем травмите си, толкова повече създаваме пространство да се инкарнираме цялостно и да проявим душата си. Парадоксално, но факт – за да можем истински да присъстваме в настоящето, трябва да отправим поглед към миналото и да излекуваме и приобщим вцепенените и откъснати фрагменти. Това е и целта на този сайт – да ви запознае с методите на трансформация и да ви прикани към лично преживяване и работа.

Накратко, методите са:

Констелация – за промяна на товарите и програмите, идващи от предците, свързани с техните непреработени травми, невидени съдби, непризната болка, както и кармични дългове;

Регресия, изследване на фрагментите на душата – свързани с минали прераждания и пътя на душата дотук, с кармичните задачи и междуличностни връзки;

Работа с пренатални травми – преживени в утробата или по време на раждането, които оставят дълбок отпечатък в базисните матрици на личността;

Връзка с вътрешното дете – за ранните преживявания на детето в нас, което може да е останало вцепенено в някоя травма, нежелано и необичано;

Ребъртинг – за освобождаване на енергийния поток, според нуждата на системата;

Ген Ключове – Код на душата – работа с вашия личен профил през групови и индивидуални практики;

За всеки от методите може да прочетете повече от линка и да си запишете час. Препоръчително е да си направите първо начална консултация, в която според споделените от вас проблеми и енергиен тест, да бъдете насочени към най-подходящия за вас метод.

Голямата промяна идва

Предстои преминаването на човечеството в нова коренна раса, и макар този процес едва сега да започва, той е необратим и необходим. Десетки хиляди години хомо сапиенс върви към своята нова форма, чието разгръщане тепърва предстои и е вълнуващо, че сме съвременници на отласкването от дъното! Подобно на цикъла около Слънцето, в което то се “ражда “ и умира символично на Коледа и Еньовден, така и Кали юга достигна своя зенит и сега Мракът ще започне да отстъпва пред Светлината, невежеството пред истината, ще се отворят нови хоризонти за промяна пред човешката раса.

За всички ни вече е ясно, че навлязохме в забързан процес по пречистване, активирани от колективния страх. В Индия, за да се пречисти, маслото се нагрява на огън и пяната, която избива на повърхността се изгребва и изхвърля, а кехлибарената течност – скъпоценното гхи остава за храна – лекарство и за подхранване на свещения огън в церемониите. Нагряването се случи и с човешката раса, когато бяхме спрени внезапно от мерките на Пандемията. Всички онези познати начини за разсейване – чрез работа, излизане, социални активности, външни контакти, бяха преустановени внезапно, за да видим какво е вътре – в нашия дом, в нашето семейство, сред хората, с които живеем, с родителите и децата, с любимите… Шегата: ако се смяташ за просветлен, прекарай една седмица със семейството си, придоби нови нюанси. Бяхме спрени, за да видим какво е вътре и така нашите непреработени травми и страхове се показаха от мазето, за да ги разпознаем и евентуално да вземем мерки. За някои тези мерки се изчерпаха със слагането на нова черупка, маска, ваксина, увеличена дистанция. За други всичко това беше стимул да погледнат по-добре в огледалото и да видят, че няма бягство от този, който гледа оттам. А той гледа отдавна и чака. Чака да бъде видян . 

Кой съм аз и за какво съм тук? – е въпросът, който не бива да преставаме да си задаваме, ако искаме да стигнем до истината. А само истината ще ни направи свободни. Защото ние, хората, макар и приспани, макар и забравили своя произход, носим огромен потенциал, който може да промени света.

Отключването на този потенциал обаче, е свързан с пречистването на личната карма, която ни се явява под формата на конфликти, отхвърляне, егоизъм, страдание, вина, обвинение, срам, негодувание, критика, осъждане, гняв, агресия, тъга, подтискане, изключване и т.н. – всичко това, с което човечеството живее от хилядолетия и което е дошло време да бъде преразгледано. Време е да направим крачка към новия човек, да го събудим, да оставим миналото на миналото и да отворим очи за новия свят.

Нашият личен принос в този процес е да се погрижим за себе си и своето собствено еволюционно израстване – да излезем от позицията на детето, което се оплаква и да поемем отговорност за живота си. Да видим сянката какво има да ни каже, къде е сляпото петно, което ни вкарва отново и отново в токсични ситуации, които бавно изсмукват живота и енергията ни, да чуем болката и да я признаем, обгърнем, интегрираме и оставим, за да продължим нататък .

Това е и целта на този сайт – да ви информира за възможните решения в този процес, като ви предостави и методите и пътищата за себеизследване, които могат да ви помогнат да видите по-голямата картина на своето Аз.

Това Аз прилича на цветето – мандала, което ви посреща , когато отворите сайта Игрите на времето. Като цвете със седем венчелистчета, чиито център е себереализацията, която се отключва както виртуална игра след минаването на 7 -те нива . Изследването на карма е всъщност изследването на травмите, които са отпечатали изкривявания в седемте пласта, седемте кръга на осъзнаването, чакрите, колелата на карма. Изцелението минава през всичките венчелистчета, през 7 -те чакри и съпътстващите ги уроци.

Травма е всяко едно събитие, което наранява, вцепенява, фрагментира, затъмнява изначалната светлина и невинност, с която идваме на този свят и в този смисъл карма е преживяването на събитията през травмата, която пречупва и   изкривява светлината. Изкривяването е като филтър, който прецежда реалността през емоционалната болка и менталната установка, образувана покрай тази болка. Капана тук е , че докато не излекуваме своята рана, ще продължаваме да възприемаме света като враждебно място, а това на свой ред ще продължава да привлича подобни ситуации, чиято истинска цел не е наказание, а пробив. Пробивът е разпукването на черупката на яйцето, гениалното прозрение на пиленцето вътре, че тази стена, която го огражда, може да бъде пробита с човчицата. Пробив е да имаш силата да пробиеш през всички пластове от травми, болка, страдания, съмнения, изолация, откъснатост, самота, безнадежност и т.н. – колективните рани на човечеството, които продължаваме да носим в себе си и да живеем, взимайки решения, вслушвайки се в техните гласове.

А какво би било, ако пиленцето не разбере, че се намира в черупка, мислейки си ,“Аз и черупката ми едно сме” и се смири със своето ограничение? Ако не направи никакво усилие отвътре да я спука и да се освободи от нея? Ще се роди ли??

Всяко ново раждане е шанс да изцелим предишните си травми и да възвърнем целостта на всички венчелистчета, които обграждат душата. Тогава тя може да се прояви в целия си блясък и небесна красота тук, във физическия свят. Лошото е, че раждайки се напълно забравяме защо сме тук, потъвайки в драмата на травмата

Когато се раждаме всеки път, получаваме изцяло нова операционна система, продукт на генетичния производител на рода. Забравяме всичко, умът е нулиран , не помним нищо отпреди, наново започваме да изграждаме своята представа за реалността. Но как я възприемаме е вече филтрирано през пластовете на това, което носим отпреди плюс заложените колективни програми на рода. 

 Животът идва заедно с всички послания на живелите преди нас и техните програми за оцеляване, но кой ще чуем и чии травми ще отработваме, зависи изцяло от енерго-информационната структура, която сме наследили от миналите си прераждания. Също и от средата на първото седемгодишно обуславяне, което ни форматира. Ранните преживявания от детството, дори да не помним, са допълнителни гласове на записа. Подобно на плоча, чийто улейчата водят игличката да ги чете според своите завои, така и тези запечатани извивки отключват определени преживявания като музика влияеща ни над това как чувстваме реалността. Музиката ни отвежда в специфични вибрационни светове, тя може да ни възнесе /класика/ или агресира /хеви метал/. Така ще реагираме по различен начин на една и съща заобикаляща ни действителност.

Защо “Игрите на времето?”

Този сайт е вдъхновен от едноименната книга, която подготвям и която предстои да излезе през 2022 г. В книгата се предвиждат много повече лични истории и конкретни случаи от моята практика, които да илюстрират представените концепти. Тъй като обаче в днешно време книгите не достигат до хората толкова, колкото информацията през мобилните устройства, реших да създам този сайт, защото промяната идва!

Времето подготвя нова игра, с нови правила. Който е готов, той знае и ще чуе.