Игрите на Времето
Поверителност и условия

Поверителност и условия

Кои сме ние?

www.natalyoga.net е собственост на “Наталйога ЕООД”, ЕИК: 202874445, БЪЛГАРИЯ, гр. София 1000, бул ВИТОША 115. Можете да се свържете с нас чрез контактите предоставени на страницата.

Какви лични данни събираме и защо?

Форми за контакт

 • Име и фамилия
 • Адрес на е-поща
 • Телефон

Данните, които събираме са доброволно предоставени с потвърждаване от потребителя и са изключително и само използвани от софтуера за електронен бюлетин с възможност за прекратяване на абонамента във всяко писмо. Веднъж щом прекратите абонамента си, данните ви биват автоматично изтрити от софтуера. Повече за политиката на поверителност на MailPoet вижте тук.

Магазин

Ние събираме данни чрез процеса на заплащане на артикули от онлайн магазина.

Какво събираме и съхраняваме

Докато посещавате нашия сайт, ние ще следим:

 • Продукти, които сте разгледали: ще използваме това, например, за да ви покажем продукти, които наскоро сте преглеждали
 • Адрес за доставка: ще ви помолим да въведете това, за да можем, да изчислим цената на доставката, преди да направите поръчка, и да ви изпратим поръчката!

Ние също така ще използваме бисквитки, за да следите съдържанието на кошницата, докато разглеждате нашия сайт.

Когато купувате от нас, ние ще ви помолим да предоставите информация, включително вашето име, адрес за фактуриране, адрес за доставка, имейл адрес, телефонен номер, кредитна карта/данни за плащане и допълнителна информация за акаунта, като потребителско име и парола. Ще използваме тази информация за цели, като:

 • Да Ви изпратим информация за Вашия акаунт и поръчка
 • Да отговорим на вашите въпроси
 • Обработка на плащания и предотвратяване на измами
 • Да ви направим регистрация в нашия магазин
 • Да спазим правни задължения, които имаме, като например изчисляване на данъци
 • Подобрим предложенията в нашия магазин

Ако създадете профил, ние ще съхраняваме вашето име, адрес, имейл и телефонен номер, които ще бъдат използвани при попълване за плащане на бъдещи поръчки.

Ние обикновено съхраняваме информация за вас докато се нуждаем от нея за целите, за които събираме и я използваме или сме законово задължени да продължим да я пазим. Например, ще се съхраняваме информация за поръчки за 5 години за данъчни и счетоводни цели. Това включва вашето име, имейл адрес и адреси за фактуриране и доставка.

Кой в нашия екип има достъп

Членовете на нашия екип имат достъп до информацията, която ни предоставяте. Например, администраторите и управителите на магазини имат достъп до:

 • Информация за поръчката като какво е закупено, кога е закупено и къде трябва да бъде изпратено, и
 • Информация за клиента като вашето име, имейл адрес и информация за фактуриране и изпращане.

Членовете на нашия екип имат достъп до тази информация, за да изпълнят поръчките, да обработват възстановявания на пари и да ви обслужат.

Какво споделяме с другите

Ние споделяме информация с трети страни, които ни помагат да предоставяме нашите поръчки и да ви предложим услуги; например: ePay.bg, Braintree, Speedy, Еконт

Плащания

Ние приемаме плащания чрез ePay.bg и Braintree (собственост на PayPal). При обработване на плащанията, някои от вашите данни ще бъдат предадени на тези фирми, включително информация, необходима за обработване на плащането, като например обща информация за покупката и фактуриране.

Моля вижте правилата за поверителност на ePay.bg и Braintree

Доставка

Доставяме с произволна куриерска служба ако не е конкретно посочена при поръчката. Правилата за поверителност на фирмите, които ползваме вижте тук: Speedy или Еконт.

Вградено съдържание от други интернет страници

Публикациите на този сайт може да включват вградено съдържание (например видео, снимки, статии и т.н.). Вграденото съдържание от други интернет страници е поставено със същите условия, както ако посетителят е посетил другата страница.

Тези интернет страници могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнително проследяване от трети страни и да наблюдават взаимодействието ви с това вградено съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате регистрация и сте влезли в тези интернет страници.