Игрите на Времето
Трети кръг на Аза

Трети кръг на Аза

Програмата е разположена в месеците октомври – ноември.

Въвеждаща лекция по темата и изследване на личните блокажи – 11.10. От 11 ч.

Цялостен ритрийт 6,7 и 8 ноември, очаквайте детайлите скоро

Всеки петък – етюдни констелации на тема : “Аз и парите” 9.10, “Ниска самооценка” 23.10, “Моята проява в света” 30.10

Групова регресия на тема “Какво ме спира да се разгърна” на 25 октомври от 18 ч.

Проява на истинската Воля – право – аз действам, като си позволявам да бъда Себе си 

Много хора несъзнателно отдават своята сила, като през целия си живот се опитват да угодят на другите и губят връзката със себе си, както и възможността да изживеят живота си пълноценно, в съгласие с плана на душата си. Да се разпознаят и променят тези модели, е началото на възвръщането на истинската воля, тази, която Вселената очаква да чуе като заявка от нас, или както казва Алистър Кроули, “Човек, който реализира Истинската си Воля, притежава инерцията на Вселената, която му помага. Този, който не действа в съгласие с нея, не може ефикасно да въздейства върху промяната на своите обстоятелства. “. И още : ” Вселената има свой план за нас и ние просто трябва да го уловим, за да знаем какво трябва да правим, та да попаднем на своето място в света.” (Е. Джудит).

В този трети кръг на Аз-а, ще изследваме природата на желанията и как да разграничаваме желанията на душата от онези, идващи със шума на пазара. Ще разгледаме как отдаваме силата си на “хорското мнение”, или на приетите от нас авторитети, как сме загубили своята самоувереност и връзка с центъра на волята. Темите за контрола, гнева и прекомерната експанзия са също част от изследването на Третата, а така също и Жертвата в нас.

Ако вашата трета чакра е балансирана и хармонична тогава вие вероятно сте енергетични жизнени. Налице са удоволствие и ентусиазъм от живота. Усещането на лична ви сила ви дава надежда, че можете да правите нещата осъществими и с тази положителна перспектива не се страхувате да тръгнете към непознатото, да поемате рискове или да правите грешки. Не изгубвате посоката си, когато срещнете предизвикателство, а продължавате напред със сила и воля.

Ако са налице блокажи, то тогава активността се сблъсква със срам и неодобрение. Липсва спонтанност и игривост. Вързаните от срам личности се чувстват затруднени и откъснати от себе си и пътя си. Следователно автономността става необходимо постижение на третата чакра, а липсата на автономност често се характеризира с обвиняване. Ако обвиняваме другите за своите проблеми, ние все още не сме разбрали къде се намираме и защо сме тук.


Проблемни зони:

  • Вие се чувствате като жертва на света, както и често безпомощен пред други хора и ситуации.
  • Вие давате силата си на другите, като си мислите, че това е нужно, за да запазите мира в отношенията си.
  • Страдате от стомашни неразположения и безпокойство.

Промяната:

  • Имате силно усещане за собствената си сила и как да я прилагате здравословно.
  • Искате да използвате силата си, за да влияете положително на света.
  • Възхищавате се на онези, които имат сила и влияние и избирате да подражавате на хора, които използват силата на личността си, за да влияят благотворно на света.

Отзиви

Какво научихте за себе си?

На семинара за третата чакра научих за себе си, че съм много по-силна и самоуверена, отколкото се виждам в представите за себе си. Започнах да поставям смело цели, които до днес не вярвах, че съм способна да постигна.

Какво поемам отговорност да променя в себе си?

Поемам отговорност да спра да очаквам оценката на другите и да се виждам в техните представи. Да спра да правя предположения.

С благодарност и обич, И.


Какво научихте за себе си?

Бъдещето ми Аз е страхотно! Има сила, увереност, подкрепа, щастие. Всъщност, това може да бъде сегашното ми Аз. Следвам пътя си смело и вървя към желанието и сбъдването на мечтата ми. Аз мога щом искам!

Д.Ш.


Какво научихте за себе си?

Научих, че трябва да работя в посока изразяване на волята си. Разбирам все повече, че трябва да приемам и да се смирявам, за да мога да живея в повече радост. Съзнавам, че трябва да поема отговорност бъда свободна.

Какво поемам отговорност да променя в себе си?

Поемам отговорност да променя чувството за гняв, да трансформирам “жертвата” в действаща личност.

М.


Какво научихте за себе си?

Научих, че много от детските ми мечти са свързани с пътя, който трябва да извървя и мисията ми в този живот. Научих, че трябва да си вярвам повече, защото заслужавам да бъда успешна. Научих как да усилвам третата си чакра , за да бъда успешна и силна и че до сега от там са идвали много от проблемите ми.


Какво поемам отговорност да променя в себе си?

Поемам отговорност да постигна целта си, защото е желание на мен и да душата ми и защото като я изпълня ще помогна на много хора. Поемам отговорност да спазвам четирите споразумения.

Т.


За записване и повече информация: info@natalyoga.net