Игрите на Времето
Обучения

Обучения

Обучителен курс “Излекувай миналото!”

Този курс е за онези от вас, които се чувстват готови да навлязат по-дълбоко и систематично в процеса на Голямата промяна и сами да се включат като консултанти на други хора, за да им помагат в процеса по осъзнаване и работа с кармичните предизвикателства. Курсът е авторски, плод на повече от 16 годишен опит с проведени хиляди консултации, регресии и констелации. Споделеният опит е не само теоретически обоснован, но и практически изпитан в дългогодишния опит на водещата в трансперсоналните подходи за изследване пътя на човешката душа. 

Обучението е дългосрочно и има три нива. Първите две са вече проведени, като  включването към тях може да се осъществи чрез направените записи / с 50 процента отстъпка от редовната цена / и допълнителна практика с лична договорка с водещата. Първото ниво е базово и е задължително, ако искате да  се включите във второ или в  предстоящото трето ниво.

Второто ниво за работа с регресии и минали прераждания не е задължително, за да се включите в трето ниво. Може да си го закупите и ползвате  и само за ваша лична работа, но ако искате го ползвате, за да работите с други хора, е задължително да преминете през личен тренинг с водещата след лична договорка за практическата част.

Съдържанието на материала в нивата и условията за участие, са описани във всяко едно от тях. 

Последвайте линка за всяко, за да разберете повече!


Първо ниво

Трето ниво

Клуб Констелационен театър