Игрите на Времето
За нас

За нас

Свържете се с нас на : info (at) natalyoga.net

или на телефон: 0878 11 58 51

Студио Янтра се намира в тихия софийски квартал Изгрев, непосредствено до Борисовата градина, чиито големи спокойни дървета надничат в прозорците на студиото.

Студиото разполага с няколко помещения – рецепция, зала за групови практики, съблекалня с индивидуални шкафчета със заключване; място за масажи, кабинет за индивидуални консултации и кухня и тераса с място за чай и приказки.

В залата се побират максимум 20 души за йога практики и около 50 седящи места за прожекции, лекции и презентации. Повече за студио Янтра може да прочетете тук.


Екип 

ekipyantra
Вижте повече за нашия екип на natalyoga.net


Росица Божкова –  Михайлова (Ука, Пурна)

Психолог, писател, пътешественик, дула, йога инструктор, констелатор, фасилитатор, майка на три деца и разбира се, още много отвъд това…

Повече за Росица и студио Янтра може да прочетете тук.


Ния

Ния е магистър по артистични психо-социални практики и психодрама. Работи както индивидуално, така и групово, в опознаването и приемането на вътрешния свят, както и различните роли, които заемаме в живота. В своята дипломна работа, тя изследва психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година. В допълнение, Ния е инструктор по йога, йога за бременни и йога за мама и бебе и най-важното: мениджър на студио Янтра.

Ако искате да организирате нещо тук при нас – обърнете се към нея! Също: планиране на събития, промени в графика, информация за това какво кога се случва, отговаря за мейл – кореспонденцията, за сайта, за нещата, които се продават, за логистиката на пътешествията…

Йога часовете, които Ния води са изпълнени с добро настроение, радост и нежна грижа.


Ирена

IMG_0007Сеансът при Ирена е нещо специално. Тя е с нас от самото откриване на студио Янтра, като през годините разви до майсторство своето служене – от чудодейния оточен масаж за бременни, ребозо техники, антицелулитен масаж през терапията Боуен, рейки, Буда медицина. Към нея може да се обърнете при широк диапазон неразположения – от схванати рамене, главоболие, зацикляне, спазмиран гръб и още… Не само вълшебните и ръце, но и практическата и мъдрост ще ви дадат ново усещане и ще обновят енергията ви. Планирайте малко повече време, защото сеансът си струва… знаете, че е незабравим и че си тръгвате нови, заредени, разтоварени… рестартирани и освободени от нещо, което тепърва ще разбирате какво е.


Румен Михайлов (водещ на Кунг Фу – Ци Гун / Тай Дзи Цюан)

Румен започва своите занимания по Кунг Фу през 1988г. с изучаването на стила Вин Чун. От  1993 – 1997г – практикува фамилният стил Фей Ин. През 1998 г. среща майстор Шън Фей и под негово ръководство  изучава вътрешният стил Ба Гуа Джан. През 2006 г. Започва изучаването на друг вътрешен стил Кунг Фу – Тай Дзи Цюан (Тай Ци Цюан, Тай Чи Цюан) . Пътят му го отвежда при известният  майстор по   Тай Дзи Цюан – Чън Сяоуан, от когото има късмета да учи.

През 2009г . Румен Михайлов подплатява дългогодишното си обучение със свидетелство за професионална квалификация от Национална спортна академия (НСА).


Лили

Горда съм, че първата ми среща с йога се случи именно тук, в студио „Янтра“! И безкрайно благодарна!

След като през пролетта на 2011 буквално се озовах в един вечерен час, днес моята действителност е такава, каквато е, благодарение именно на тази среща.

Днес съм съпруга на истински добър човек, майка на две прекрасни момичета, инструктор по йога, Хюман Дизайн консултант и… все по-често себе си.

Децата са дарът на вселената и вълшебството в нашия земен свят и точно те са в центъра на моята мисия, за да съхраним тяхната автентичност. А това започва още от утробата.

Може да срещнете Лили в час по йога за бременни, на Хюман Дизайн семинар или на лична Хюман Дизайн консултация.

Лили има 7+ години опит с йога, като в началото на 2015 година завършва специализираното обучение „Носещи живот в себе си“ и от тогава е преподавател по йога за бременни в студио „Янтра“. 

С Хюман Дизайн се запознава през 2010 година, а през 2015 започва своя професионален път в тази област. Завършила е всички общообразователни, както и две професионални нива на обучение към Международното училище по дизайн на човека (International Human Design School).

Изкарала е и няколко специфични курса, касаещи конкретни Хюман Дизайн теми (за индивидуалността, за бъдещето, Хюман Дизайн подход към децата, партньорски и семейни взаимоотношения и др.), и продължава да усъвършенства познанията си с участия в други тематични курсове, лекции и по-високи нива на обучение.

Лили е и магистър по финанси, учила е в Стопански факултет на Софийския университет и именно там е получила знанията си за управление на бизнеса, които са необходимата материална половина за едно добре балансирано ежедневие.

 


Към екипа на Наталйога (сайтът ни за Носещи живот)