Игрите на Времето
За мен

За мен

 


Всеки идва на този свят с определена дарба в служба на Цялото. Моята дарба, с която служа на света, е да придружавам търсещия в неговото пътуване към неизследваните вътрешни пространства на подсъзнанието, често отвеждащи ни в миналото, отвъд познатия биографичен Аз. Това може да са случки от този живот, от пренаталната опитност, от минали прераждания или преживявания, идващи от предците. Всичко, което ни се случило, пък дори и не директно на нас, има своя смисъл, поука и скрита вътрешна цел. Лечението на раните в енергоинформационната матрица, минава през осветяването на случилото се, разбирането и прошката.

Аз съм слушателят на истории. Много истории преживях в своя живот, но още повече чух в стотиците регресии, видях в хиляди констелации,  съпровождайки хората в лечението на тяхното сърце от раните на миналото.

Осмислянето е първата важна стъпка в лечението. Моята работа е да ви помогна да стигнете до важната за вас информация и да дестилирате опита, нужен на душата , за да продължите нататък по своя еволюционен път. Независимо за какво става дума – дали здравословен проблем, раздяла, повтарящ се модел, потиснат гняв, чувство за откъснатост и непринадлежност, всяко страдание е път за себепознание и във всяко страдание има скрит ключ към свободата. С това, което научих през годините като практики, събирани от цял свят, мога да ви помогна да се гмурнете навътре и да чуете – какво вашето подсъзнание има да ви казва. И да ви насоча към нужните промени и процеси, които да ви раздвижат да осъзнаете сянката и да я трансформирате. 

Всяка сянка е израснала от кръвта на понесена рана. Всяка рана  ни е свила навътре и откъснала – от себе си, от света, от любовта, от истината. Да, има истина във всяка  една история, но докато се придържаме към своята истина в позицията на жертва, ще бъдем  вързани. Истинската истина е целият пъзел, Голямата картина в целия спектър от преживявания между живота и смъртта , а и след това, в първопричините и в следствията на причиненото и поето страдание от колективното минало… 

Пътуването в дебрите на подсъзнанието е сериозна работа и не се прави от любопитство. Аз ви придружавам в този процес и заедно извършваме лечението. Аз съм само асистент в измиването на сърцето и лекуването на раната , но раждането на новата личност, зависи от вас и вашия стремеж към по-добрата версия на живота. Колко далеч искате да стигнете, зависи от вас. Пътят ви очаква!

Основните методи, с които работя, са насочени към трансперсоналните нива на личността – с констелации за работа с предците, Ager – за работа с Порталите на времето, регресии за работа с минали прераждания, интегративно дишане – за пренатални травми, енергийна психология, ТЕС , AIT, TAI, пренареждане на матрицата на миналото. За всички тези методи съм преминала многогодишни обучения в нас и в чужбина. Магистър съм по психология и българска филология.

Може да се свържете с мен на телефон 0878115851, но тъй като естеството на работата ми изисква да си изключвам телефона, по-добре ми пишете на info@natalyoga.net или директно си запазете час. Препоръчвам да си запишете първо консултация, в която да поставите всичките си въпроси и да се направи стратегия на лечението, както и да се види точно от какво имате нужда – констелация, регресия, работа с вътрешното дете или отработване на пренатални травми.

 Повече за Росица Божкова – Михайлова (Ука, Пурна)

Психолог, писател, пътешественик, дула, йога инструктор, констелатор, фасилитатор, майка на три деца и разбира се, още много отвъд това…

От ранна възраст проявява интерес към източните практики и езотерични учения в търсене на смисъла на човешкия живот. Пътят ѝ преминава през различни и многообразни опитности и учения, отвежда я в Индия, Тайланд, Египет,  Перу, и Мексико, среща я с необикновени хора, просветлени учители, шамани и Посветени, като допълва необикновения пъзел, разкриващ духовният смисъл на човешкото съществуване. В професионалния си живот успява да следва сърцето и мисията си, като се води от девиза „Живей себе си“, вдъхновявайки много хора да открият и да последват собственото си предназначение. От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство. Нейна страст е трансперсоналната психология, по-специално разкриването на невидимите корени на настоящите проблеми в миналите прераждания или историята на предците (регресии и констелации).

Професионален път: Завършва магистърска степен по българска филология и психология, както и двегодишен курс за йога инструктори към НСА, както и множество допълнителни обучения, семинари и тренинги по йога у нас и по света. Има допълнителни сертификати по хипнотерапия, Soul Detective work, Интегративно дишане, AGER, семейни констелации, енергийна психология и др., като непрестанно обогатява своята опитност и професионално развитие на семинари и обучения. Изучава системата Ген Ключове от няколко години. Основател и управител на студио за себеразвитие Янтра, автор на книгата “Докато Аз и ти сме едно”.